Multiplay

 • Brandweer Multiplay

  Dit springkussen Brandweer Multiplay is net als een echte brandweerauto, een echte blikvanger. Het springkussen is voorzien van obstakels en heeft een glijbaan. Met dit springkussen is elk kinderfeestje compleet.
  De afmetingen van dit springkussen Brandweer Multiplay zijn: L: 5,0 x B: 5,2 x H: 3,2 m.
  U huurt dit springkussen voor € 80,- per dag.

  Deze springkussen is op te halen in Klazienveen en Emmen Lees meer

 • Krokodil Multiplay

  Dit springkussen krokodil Multiplay heeft een schitterende krokodillenbek als echte blikvanger. Het springkussen is voorzien van obstakels en heeft een glijbaan. De droom voor elk kind! De afmetingen van dit springkussen krokodil Multiplay zijn: L: 5,0 x B: 5,2 x H: 3,2 m.

  U huurt dit springkussen voor € 80,- per dag. Lees meer

 • Krokodil Multiplay 2

  Dit springkussen krokodil Multiplay heeft een schitterende krokodillenbek als echte blikvanger. Het springkussen is voorzien van obstakels en heeft een glijbaan. De droom voor elk kind! De afmetingen van dit springkussen krokodil Multiplay zijn: L: 5,0 x B: 5,2 x H: 3,2 m.

  U huurt dit springkussen voor € 80,- per dag. Let op: wij hebben 2 multiplay Krokodil springkussens in ons assortiment. Lees meer

 • Multifun Kasteel Springkussen met Glijbaan

  Het springkussen Midi Multifun Kasteel is een perfecte tussenmaat tussen een mini en een standaard springkussen. De grond oppervlakte is groter dan de mini, en de hoogte als een standaard springkussen, waardoor deze ook goed in bv de tuin te plaatsen is. Dit springkussen heeft een hoog speel- en fungehalte, maar heeft ook nog een prima animatie. De multifun is voorzien van een glijbaantje aan de zijkant.

  Dit springkussen heeft de volgende afmetingen: B 4,1 x L 4,35 x H 3,1

  U huurt de springkussen Multifun Kasteel met glijbaan al vanaf € 60,- per dag Lees meer

 • Olifant Multiplay Super Springkussen

  NIEUW in het assortiment van J & F Verhuur is het Multiplay Super springkussen.

  Super Multiplay Springkussen
  Het Super Multiplay Springkussen is zeer uitgebreid met een dubbele glijbaan, obstakels, 3D objecten en een plonsbad. Vanaf de glijbaan kan het water in worden gegleden. Het springkussen is een mooie attractie voor jong en oud. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen zijn welkom om te klimmen, spelen en glijden op dit uitdagende kussen!

  De afmetingen van dit Multiplay Super springkussen zijn: 11,0 x 5,0 x 4,5 m.
  U huurt dit springkussen voor € 135,- per dag. Lees meer

Openingstijden

maart t/m september
maandag t/m vrijdag: 09.30 - 20.00 uur
zaterdag en zondag: 10.00 -18.00 uur
oktober t/m februari
woensdag t/m zondag: 11.00 - 17.00 uur

Afhaal adressen

Emmen
Jacob Le Mairestraat 241

Afhaal- en retourinstructies

Afhaal- en retourinstructies:

Het door u gehuurde product kunt in overleg met ons afhalen s’morgens tussen 10.00 uur en 10.30 uur en de volgende dag tussen 9.30 uur en 10.00 uur terug brengen. U hoeft bij ons geen borg te betalen. Wij geven u het product schoon en netjes mee en we hopen dat u ze ook zo terug brengt. Mocht u zelf geen kar ter beschikking hebben, dan kunt geheel gratis gebruik maken van een van onze karren.